Single post: Jocuri Playstation Store
-
Senior Member

Originally Posted by
alexxx_862006
Pai trebuie sa-ti faci un user nou pe consola si cand te duci sa intrii pe PSN Store te intreaba daca vrei sa iti faci cont nou sau sa folosesti unul deja existent si dai sa folosesti unul deja existent si tu introduci aici id-ul si parola userului cu care faci schimbul respectiv, dupa ce downloadezi stergi contul respectiv si iti raman jocurile e destul de simplu... Daca esti interesat de ceva schimburi eu am Bowling si Worms, si as fi interesat de Flower si eventual si Street fighter...
Dupa ce downloadezi jocurile nu trebuie sters useru cu care te-ai logat pe acel cont caci jocurile nu-ti vor mai merge.

Originally Posted by
Hyp
ok..o sa vad ce cumpar...
nu este un numar limitat la cate persoane poti da userul..jocul? daca de ex vreodata imi stric hdd..cum fac sa imi recuperez jocul?
Orice cont il poti imparti cu inca 4 sisteme ps3 in afara de al tau,ca sa intelegi mai bine nu jocul il dai ci contul, daca ai dat contu la alti 4 detinatori de ps3 nu vei mai putea face schimb de pe acel cont doar cu ei, nu este un nr limitat de dowloadare a jocurilor. Acele 5 console pot dowloada la nesfarsit din contul tau orice ai cumparat, deci daca ti se buleste hdd poti sa re-downloadezi tot ce ai cumparat fara probleme.