Single post: Clubul Xbox One
-
Admin
Care personal calificat man, ca am un feeling ca primele transe de console Xbox 360 au fost facute in cel mai cheap fab pe care l-au gasit in China. No offense, dar sa te zgarcesti la niste amarate de lipituri astfel incat sa-ti sara chip-urile din soclu... sa pui ventilatoare de 2 lei care sa faca pull de la 15-20cm de radiator (mama ei de inginerie). Tin minte ca m-a bufnit rasul cand am vazut la a nu stiu cata revizie ca au venit cu heatpipe-ul acela anemic - pe piata existand radiatoare cu cate 2-3 heatpipe-uri care erau sub 10 dolari.
La partea asta le-a dat clasa Sony de la distanta... cu un sistem de racire ingenios (si pe care nici macar in ziua de azi nu-l vezi in multe device-uri). Ca dovada faptul ca la Xbox am ajuns la a tzaspea consola picata, pe cand PS3-ul merge la fel ca in prima zi (nici macar de praf nu l-am curatat).
Sper sa investeasca mai mult in calitate... dar ma tem ca vor face tot posibilul sa mentina pretul cat mai jos. Altfel vor pati ca si la Surface-uri... vor zace prin vitrine.