Single post: Ultimul joc devorat

1. #3186 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Spiderman : Shattered Dimensions

+ Storyline
    + Gameplay
    + Grafica
    + Cele patru dimensiuni
    + Atmosfera
    + The Villains
    + Boss fights
    + Locatiile
    + Extrem de variat de la un capitol la altul
    + Combat-ul
    + Upgrade-urile
    + Structura pe capitole a jocului
    + Umoristic pe alocuri
    + Fragmentele
    + Potrivit ca dimensiuni si durata de joc

- Un button masher,overall
    - Relativ usor
    - Glitch-uri

Shattered Dimensions e cel mai bun joc Spiderman pe care l'am jucat. Nu am simtit nevoia de Free Roam,ca in Web Of Shadows. Desi e linear si nu ofera posibilitati de explorare,are o poveste interesanta,iar ideea cu cele patru dimensiuni mi se pare foarte buna. Astfel,esti pus in pielea altui Spiderman capitol de capitol,schimbandu'se locurile,inamicii,obiectivele,eliminand din start posibilitatea de a-l plictisi pe jucator. Foarte multi villains,foarte multa actiune,iar boss fight-urile,desi usoare ca nivel de dificultate,sunt destul de diversificate de la un nivel la altul (cu precadere in primul act). Niciodata nu mi'a placut umorul lui Peter Parker,dar in Shattered Dimensions a avut cateva replici si reactii absolut hilare,razandu'le in nas celor mai de temut villains. Combat-ul e complex,exact ca in Web Of Shadows si asta mi'a placut cel mai mult.
    Cu toate astea,nu e nevoie de niciun fel de tactica. E button mashing. Nici macar intuitie. Exista posibilitatea ca in timpul luptelor sa nu stii cum sa bati un boss,clipa in care batranica preocupata de recuperarea fragmentelor iti spune exact ce trebuie sa faci. In rest,totul e cat se poate de limpede ca obiective.

Shattered Dimensions e mai bun decat Web Of Shadows,si desi are minusurile lui,it has Spiderman written all over it. Atmosfera e cu totul deosebita,nu plictiseste,iar cele 4 dimensiuni sunt cireasa de pe tort.

8.5/10
    Attached Images Attached Images spidermanshattereddimensions_hero.jpg spider-man-shattered-dimensions.png