Single post: Clubul PlayStation 3
-
28-03-2013 04:14 #19304 SP
Member
întrebare capcana "cat de des cumparati" întrucât nici măcar nu am avut posibilitatea. Pe PC nu ma interesează sa cumpăr de pe steam sau ce mai exista pentru ca nu ma joc iar pe ps3 de multă vreme tot aman sa cumpăr un cod de uk... in speranța ca poate-poate voi putea cumpara de pe contul de RO. Ca sa nu mai pomenesc faptul ca atât contul de uk cat si cel de us înseamnă fals in declarații si tot timpul exista riscul de a fi închise la cea mai mică verificare din partea Sony si deci bani aruncati pe fereastra. Daca Sony a permis crearea de conturi multiple pana acum asta nu înseamnă ca nu pot oricând sa modifice "terms of service" si sa interzica aceasta practica. Ați vazut doar cu Other OS cat de ușor s-a renunțat la o funcție pe care ai dat bani practic atunci cand ai cumpărat consola (fat).
una peste alta, ps3-ul meu a prins din nou viata: mai am puțin si termin din nou primul MGS dupa multi ani de cand l-am jucat pe ps1, doar ce am făcut rost de HD Collection si am sters praful de pe mgs4 care de mult așteaptă sa fie terminat. am de jucat o grămadă pana la lansarea ps4 
timp sa fie...