[+] Un remake de nota ZC <3 G.rev & <3 Rising Star Games pt. portare
[+] Extra Content: pe langa OST & Digital Art Book am primit si 2 eclicoptere bonus VKL7.04(V)W | VKL6.02(A)P cu un total de 4: VKL5.03(P)R | VKL5.03(P)G | VKL7.04(V)W | VKL6.02(A)P
[+] Music
[+] Achievements
[+] Alte chestii minore
[-] Response bug: e blocat pe default chiar daca in meniu indica modificarea si asta numa ingreuneaza jocul aiurea
[-] Scrisul e prea mic (la intro & ending/credits) in comparatie cu scrisul din menu/options, efectiv a trebuit sa ma apropiu de TV ca sa vad ce scrie, lol
[-] Alte chestii minore
[*] Dupa paerea mea se puteau face o tona de chestii interesanta cu lista de achievement-uri dar din pacate le-au lasat doar alea generice. Jocul a fost challenging dar cam atat. Ma asteptam la ceva si mai si, de genu: termina loop 1 fara bomba, rezista 190 de secunde la ultimul boss fara sa mori, 1CC tot jocul, etc. (cam astea-s la genul asta de jocuri).
[*] Imparirea loop-urilor in 2 moduri diferite (mirror loop) chiar n-avea rost. E ca si cand mergi la master si din lipsa de materii fac, dintr-o carte, 2 materii separate...
[*] new order mode, imi palce si nu-mi place (cel mai mult imi place arcade mode). Imi place ca e 16:9 si nu-mi place pt. ca e doar un zoom in + stretch si am avut unele probleme de anticipare a gloantelor (mai ales la ultimul boss unde trebuie sa te pozitionezi intr-o fractiune de secunda)
[*] Alte chestii minore