Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
De pilda, pe xbox (versiunea spre care as tinde, considerand situatia majoritatatii covarsitoare a titlurilor multi-platform), mie mi se pare ca totul este spalacit, probleme evidente de contrast, in secventele de exterior abia se poate vedea ceva la cativa metri, iar lumina este filtrata ingrozitor.
Mda, cam asa fac si eu, titlurile care apar si pe PS3 si pe XBOX 360 arata in general (as spune in marea majoritate a cazurilor) mai bine pe XBOX 360 decat pe PS3 (si e si normal pentru ca procesorul video e mai puternic pe XBOX 360). Dar sunt si exceptii (cand dezvoltatorii stiu folosi Cell-ul ca lumea sau din alte motive) cand jocurile arata mai bine pe PS3.

Din video se pare ca si Bioshock e exceptia, insa in video-uri nu prea se vede asa bine, screenshoturi clare ar evidentia altfel diferentele. Oricum jocul vreau sa-l iau pe PC (fara suparare pentru consolisti, dar e shooter si il joc mult mai bine cu mouse, plus ca grafica e indiscutabil mai buna).

Quote Originally Posted by SepticEye View Post
Mie nu imi place stilul cartoonish al jocului, parca in primele 2 nu a fost asa evident.
Mai sunt si altii care se plang de treaba asta, dar din ce-am vazut in cateva filmulete cu gameplay nu stiu unde e stilul ala cartoonish, mie mi se pare ca-n restul stilul si grafica. E mai colorat si mult mai luminos, dar nu-l vad mai cartoonish... Sau ce intelegi tu prin cartoonish? Borderlands style?