Single post: Decizie consola
-
Senior Member

Originally Posted by
Dj Mo
Nu ma intereseaza ce s-a postat mai sus ci postul tau care este al unui troll si mai ales ca a venit dupa o avertizare generala. Palma peste ochi credeam ca se subintelege ca nu este in realitate. Daca iti scriam replica "centreaza-ti caloriferul la cap", o luai de buna? Chill taica, nu sunt violent. Nu te cunosc personal si nici nu cred ca se va intampla vreodata. Daca vrei sa o iei pe bune, problema ta. Postul tau tot al unui troll ramane.
Stiu a ce se subintelege, insa urate vorbe spuse din partea unui om care probabil pretinde respect, insa daca nu respecti cum vrei sa fi respectat?
Oricum vorbe de genul''palme peste ochi'' tot urat ramane spus indiferent ca sunt metaforic spuse, chiar crezi ca le-am luat la propriu?cred ca s-a inteles ideea unui asemenea vocabular.
Si sunt chill, crede-ma insa urate vorbe, ce s-o mai lungim atat, nu asa se atentioneza un user, cu palme si alte vorbe de genul, daca pe tine nu te deranjeaza asemenea adrese cand ti se fac, nu comentez, insa pe mine, da ma deranjeaza mai ales cand vin din partea unui ''oficial'' al forumului.