@SublimingSun:

Sincer e greu sa raspund la intrebarea asta, mai ales pentru ca nu s-a anuntat mare lucru despre joc inca (sau cel putin nu am gasit eu). In orice caz sper sa rezolve lucrurile care m-au deranjat cel mai mult la Fallout 3 si anume:
- sa nu mai aiba feeling de FPS. As prefera un mod over-the-shoulder, cu posibilitate de zoom-out pana la top-down-view. Cam ceva gen The Witcher.
- o definire mai mare a personajului in functie de modul de joc ales (mellee, small guns, big guns etc)... destul de multe skill-points sa maximezi 1-2 skilluri, nu pe toate;
- as prefera sa fie turn based combat-ul. Nu-mi dau seama cum se poate face un rpg bun cu arme real time si fara sa aiba feel de shooter;
- decat sa fie open world si sa ai mereu senzatia de deja-vu, mai bine sa fie pe "zone" care sa fie mai bine definite;
- un sistem de follower mai bine implementat, in fallout 3 simteam ca nu am nici un control asupra lui.

Ar fi mai multe chestii, poate nu la fel de importante.
Ideea e ca eu ma asteptam ca Fallout 3 sa fie un rpg bun, si in schimb am primit un fps nu tocmai grozav. Da, atmosfera din primele jocuri din serie era acolo, insa din incercarea de a-l face in acelasi timp si fps (probabil pentru a spori vanzarile) si rpg, nu a iesit nimic bun.