Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
29-03-2013 23:59 #1574 SP
Member
nu-s rai, este altceva la mijloc ... nu pot sa pronunt ca-mi iau suturi ... dar stim cu toti (cei ramasi intregi ori iesiti la plimbare prin alte parti) care-i problema ... si nu in nici un caz frustrati cel putin nu toti, dar procentul e mare pentru ca se trage din prima caracteristica care defineste intelectul romanaului ... ups ce am spus
... intelectul ?!? ...
hoti, dap sint prea multi si atunci e complicat sa distingi unul care a muncit si cistigat cinstit ... crede-ma ca-s lovit de tepari, am cit pentru zece vieti desi nu am decit una si nici aia nu cred ca o sa fie intreaga
dar in principiu asa este, romanul e "sa moara capra vecinului" in loc sa admire si sa ia exemplu, normal, daca este exista exemplu !
Oricum tare faza Mo ... prea mult bun-simt strica era teoria iar la tine a devenit practica ! sincer nu stiu ce te-a apucat, teoretic din ce-mi amintesc, locurile de parcare in dreptul blocurilor sint valabile intr-un interval orar care acopera mai mult seara/noaptea/dimineata ... parca in timpul zile-i sint la liber ori poate ... am amnezie din nou
... asta fara sa mentionam faptul ca nu era marcat de nici o culoare.
Oricum fii pe pace ca se poate si mai rau, daca incep sa scriu "povestile" cu carutasul care a incropit ceva cotete pe bloc la noi nu termin nici miine, spun doar atit ... i-am atras atentia ca mi-au facut zob unitatea externa a AC-ului, raspunsul a fost "trebuia sa-l demontezi si sa-l bagi in casa", iar cind am indraznit sa-i spun de masina atunci chiar s-a suparat, la primul nivel mi-a spus ca trebuia sa o parchez in alta parte, la nivelul doi ca daca nu-mi convine pot sa ma mut din bloc iar la nivelul 3 si ultimul (cred) mi-a URLAT ca daca mai fac multe figuri cheama doi - trei bajeti sa ma bata pina ma intind pe asftal ca pe un ciine ... sincer pe o parte eram in
, pe alta eram mindru ca era nevoie de 2-3 ca sa "ma dovedeasca -
" iar pe alta eram pe jos
la gindul "iute frate ca e unul mai prost ca mine"