Single post: Ultimul joc devorat
-
31-03-2013 14:37 #3195 SP
Senior Member
Assassin's Creed III 
+ Storyline
+ Gameplay
+ Haytham Kenway
+ Connor
+ Templierii
+ Atmosfera
+ Orasele
+ Peisajele
+ Referintele istorice
+ 'merica
+ Armele
+ Vanatoarea
+ Misiunile navale
+ Misiunile secundare
+ No more Desmond from now on 
- Grafica
- Secventele cu Desmond (boooriiiiing...can't wait to get back into the Animus)
- Nefinisat,bug-uri,glitch-uri
- Finalul
Best Assassin's Creed ever. Mi'a placut foarte mult. Povestea e buna,iar Haytham mi se pare un personaj desavarsit. Spre deosebire de Connor,e complet lipsit de scrupule,dar foarte serios,precis si direct. Intotdeauna am urmarit cu interes relatia dintre cei doi si faptul ca fiecare lupta de cealalta parte a baricadei. Totusi,mult mai bine conturat Haytham decat Connor,puterea lui de detasare sentimentala e fabuloasa. De asemenea,templierii mi se par mult mai..."credibili" decat rebelii. Poate a fost un sentiment aparut datorita atitudinii lui Haytham,care,repet,imi place la nebunie. La un moment dat,chiar am simtit un usor dispret pentru Connor si Achilles.
Imi place ca in AC 3 exista foarte mult nou. Misiunile navale sunt cireasa de pe tort. Vanatoarea mi se pare iarasi o adaugare binevenita,precum si teritoriile din afara oraselor unde sunt prezente animalele. E superb arsenalul de instrumente pentru vanatoare - capcanele,arcurile etc.
Nu lipsesc nici partile proaste. I ain't no graphic whore,dar AC 3 e submediocru la capitolul asta. Unele texturi arata ciudat,cut-scene-urile merg putin sacadat...Am intampinat si bug-uri,desigur. Iar finalul...nici nu-i de povestit. Ma bucur mult in schimb de la Black Flag incolo nu o sa il mai vad pe Desmond. Nu mi'a placut niciodata. Cu atat mai mult cu cat povestea din afara Animus-ului mi se pare zero si nu ma intereseaza deloc. De aceea,cand aparea cate'o secventa cu Desmond care intrerupea epicul secolului XVIII...
ROAAAAR.
Poveste foarte buna pana foarte aproape de final,personaje deosebite si actiune constanta. Merita. Chiar merita. Desi problemele de natura tehnica sunt mai pregnante ca niciodata.
9.0/10