Single post: BioShock: Infinite
-
Cons. Mercedes-Benz

Originally Posted by
asperas
Oricum, overall, jocul mi se pare mult mai slab decat ma asteptam. Il am deja de cateva zile si nu pot spune ca abea astept sa ajung acasa sa-l joc. Mai mult trag de mine sa-l termin si parca nu se mai termina. Nu inteleg unde este super povestea aia care te tine si se tot schimba, nu inteleg de ce a primit niste note atat de mari, cand jocul este atat de limitat, liniar, repetitiv si plictisitor.
Just my 2 cents...
overrated game..![/QUOTE]
+1 de la mine. L-am inceput acum 2 zile, am ajuns momentan la Fink's Factory (cred ca e mijlocul jocului, dar ma pot insela) si intamplator ieri am bagat discul Tomb Raider. Rezultatul ? Nu-l mai pot lasa din mana. Jocul e excelent. Peste Bioshock. Nu imi dati cu pietre in cap dar povestea in Lara Croft : Tomb Raider este peste Bioshock Infinite ! Nu imi vine sa cred, asa ceva era greu de imaginat, dar asta e.....dpdv al povestii TR este mai bun. Si ca gameplay eu zic ca s-a apropiat de preferatul meu : Prince of Persia. Bravo Crystal Dinamics !! Probabil dupa ce termin TR am sa fac efortul de a termina si Bioshock. Si dupa mai fac o tura in TR ca sa vad ce nu am descoperit la prima trecere prin joc.
O zi frumosa chiar daca v-am stricat-o
!