Single post: Fotbal
-
04-04-2013 13:24 #1492 SP
Senior Member
Tray, aveam pretentii de la tine ca citesti posturile inainte sa raspunzi la ele( reference la penultimul meu post de aici), si sa faci rant.
Si eu nu vorbesc despre Chelsea, ci despre parerile voastre ne-argumentate, ca Barca este ajutata de arbitrii in Champions league.
Despre asta vorbesc. Eu spun ca nu e asa, si pt asa zisele voastre argumente pt a va sustine parerea( greseli pe aici si colo care au avantajat Barca), eu aduc cate un contra-argument( o greseala contra Barcei). Si mai sunt destule greseli pe care nu le-am spus.
Ceea ce vreau sa zic, si refuzati sa intelegeti, este ca vor fi greseli de arbitraj pt TOATE echipele mari din Champions league. Nu e conspiratie a Barcelonei sau a lui Chelsea, sunt doar greseli de arbitraj.
Discutia se poate incheia aici, consider ca "ive made my point". Iar la partea cu multumirea ta sa vezi fotbalul ca Wenger, si nu ca mine, e din nou amuzanta. Si eu prefer acelasi lucru, cu diferenta ca imi dau seama cand Wenger este subiectiv, fiind vorba de ceea ce el considera o greseala de arbitraj in finala contra echipei lui, si cand vorbeste obiectiv despre fotbal.