Single post: Ultimul joc devorat
-
04-04-2013 22:12 #3198 SP
Senior Member
Mass Effect 
+ Storyline
+ Gameplay
+ John Shepard & the crew
+ Normandy
+ Citadel
+ Consiliul
+ Rasele
+ Inamicii
+ Plimbarile prin galaxie
+ Planetele
+ Mako
+ Misiunile secundare
+ Dialogurile
+ Saren
+ Finalul
- Usor plictisitor spre final
- Atmosfera uneori deprimanta,inchisa
Foarte bun primul Mass Effect. Nu stiu de ce pana acum am ignorat cu desavarsire aceasta serie.
Cred ca nu mi'au inspirat incredere aia de la Bioware. Habar n'am. Desi dialogurile sunt bine implementate,unele replici pe care ai posibilitatea sa le dai mi se par ca depasesc lipsa de bun simt,dand'o in prostie. Shepard e creat si controlat de la A la Z de tine,ceea ce mi se pare un mare plus. Nu doar Shepard,ci si echipa pe care o iei cu tine oriunde mergi. La fiecare pas exista alegeri. Mi'a placut mult Saren,astfel am jucat inca un joc in care personajul negativ nu e un imbecil. Foarte interesante plimbarile prin galaxie. Peisajele tind sa nu se repete,diferentele climatice intre planetele pe care esti nevoit sa le explorezi fiind evidente. Foarte simpaticut a fost Mako,vehiculul cu care Shepard si echipa se plimba de obicei pe alte meleaguri. Foarte bune misiunile secundare care apar frecvent,spre deosebire de alte jocuri,nu mi s'au parut repetitive sau enervante in vreun fel. Nu prea au treaba cu povestea principala si e normal sa nu aiba,insa cu toate acestea,mi'au placut enorm.
Sa fie poate de la grafica putin veche sau de la peisajele din anumite zone,dar aveam uneori o senzatie neplacuta cand exploram unele parti ale jocului. Sigur,asta nu se intampla niciodata in Citadel,de care m'am atasat din primu' minut. Dupa 16-17 ore de gameplay,devine plictisitor si simti nevoia sa te opresti. Ciudat.
Abia astept sa joc si urmatoarele jocuri ale seriei.
9.0/10