Apoi, lista inamicilor de rang mai mare e cam scurta...
As mai adauga si aparitia lor mai exact primul encounter care, dupa parerea mea, trebuia facut mai agresiv (cei care l-au terminat stiu despre ce vb.) mai ales ca eu ma jucam si pe parcurs imi tot aduceam aminte de clipurile de prezentare si tot ziceam...hmm...oare cand apare "X" ca imediat termin jocul si n-am dat de el...
Si ce nu-mi place mie (o sa elaborez asta in "lista de chestii lipsa" pe care o fac la fiecare joc terminat) e ca armele, dupa upgrade, nu-si schimba deloc aspectul (si aici pot introduce si vigorile). In primele 2 un upgrade (fie el cat de minor) se vedea un arc...un butoias...o teava...etc. si iti dadea acel sentiment de PUTERE aici, din pacate, nu este prezent. Si la vigori sa nu vorbesc...de ex. in primele 2 era plasmida ICE, no aia cand era upgradata la maxim arata intr-un mare fel (sau fire). Aici doar iti arata in filmuletul de prezentare upgrade-ul si gata...
...astea-s aspecte minore dar care conteaza, cel putin pt. mine, si sa fim seriosi atentia la detalii a facut din seria BIOSHOCK...ce a facut
*p.s.
La final...atunci cand coboara in Reapture era MULT mai interesant daca, atunci cand se uita spre oras si zice "un oras sub apa? ce ridicol" aparea INSTANT avionul din primul Bioshock prabusit sau ma rog...fix atunci sa intre in apa si Booker sa zica ceva de genu': "what the hell?" Atat trebuia Eu sincer sa fiu chiar m-am asteptat la asta...eram ceva de genu: :uai nu cred...si acuma de apare si avionu' cum se preabuseste si mor!!!!" dar nimic...a fost un moment "meh, no asta e" si mai puteau face un artificiu (tot in Rapture) atunci cand se apropie de usa (inainte sa se deschida) sa se auda un big daddy sau o little sister cum plange sau ceva batalie dintre un big daddy si "cineva" sau mai bine sa-l arate in departare pe Andrew Ryan cum sta si se uita la el (cum e in HL cu G MAN) si dupa cateva secunde sa plece si Booker sa zica "who was that man?" sau "hey did you saw that man standing over there?", no...chestii minore care se puteau face super simplu dar care, sincer cred, ca le-au scapat