Single post: Clubul PlayStation 3

1. #19398 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Mrnej View Post
    Parca un an e de la sony,si unul de la retailer,deoarece console se vand si in supermarket,si in magazine specializate de electronice,ei au contract cu sony,si ce vine in service va fi reparat.In EU garantia e de 2 ani.

E un an standard de la sony,si inca un an pus asa mare pe factura de la altex.
    Quote Originally Posted by sollo View Post
    da aveti dreptate...este 1 an, am intrebat un fost coleg de liceu, care lucreaza la altex si este 1 an...dar mi-a zis ca cica asa este peste tot, dar la flanco sau emag am vazut 2 ani, in fine...

acum se mai merita sa o iau cu 1 an sau nu???si l-am intrebat daca mai are la sediu pachetul de mai sus, si a zis ca nu, si sa dau comanda online...si nu stiu ce sa fac, ca in caz de defectiune, nu stiu unde ma duc cu ea...
    Unii vad ca vorbesc discuţii...Daca tot ati dorit o părere argumentată, v-am oferit-o mai sus. Va atasez inca o data un certificat de garanţie cu holograma emis de Sony pt Romania si Rep Moldova. Du-te la Domo sau Flanco si vei primi cu siguranţă acelaşi tip de certificat
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1365342041909.jpg uploadfromtaptalk1365341996712.jpg