Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
esti troll si vrei flame sau pur si simplu esti nascut in alta tara? nu mai spune amice tampenii ca esti obositor, ti-am explicat de doua ori aceeasi chestie, legea in Romania e cu 2 ani cel putin.
Gresesti. Nicio lege in Romania nu obliga la 2 ani garantie. 2 ani e obligatoriu in Romania doar garantia de conformitate, care e diferita de garantia comerciala. Tu daca cumperi un produs din magazin si nu-ti da niciun certificat, garantia de conformitate de 2 ani e valabila conform legii 449/2003 cu completarile si modificarile ulterioare. Garantia de conformitate nu se refera la defectarea produsului. Altex care da 1 an garantie comerciala e foarte acoperit de lege.

---------- Post added 08-04-2013 at 09:29 AM ----------

Quote Originally Posted by sollo View Post
am cautat si eu certificatul de garantie de la minisistemul audio de la sony si este de 2 ani(face un 1 an in iunie)...am cautat si pe site-ul celor de la sony si scrie ca este 2 ani garantia...deci s-a modificat de curand garantia la sony si este de 1 an???eu nu cred ca este de 1 an, ca nu este conform EU

o sa vad saptamana asta ce si cum
http://uk.playstation.com/media/bvWv...0Guarantee.pdf

Conform acestui manual de garantie pentru PS3 cat e garantia oferita de Sony?

---------- Post added 08-04-2013 at 09:32 AM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Problema e ca grupul altex ofera doar garantia tehnica venita din partea producatorului...nu si garantia de conformitate(cea de 2 ani conform legii)..daca va uitati pe site-ul lor veti vedea ca la garantie scrie"conform certificatului de garantie"..adica certificatul sony aka 1 an

Si gata cu discutia despre garantii ca si asa vorbim vorbe...de obicei electronicele astea noi se strica la 6 luni-1an de la expirarea garantie
Garantia de conformitate decurge conform legii chiar daca nu se da certificat de acest fel. Conformitatea produsului nu se refera la defectarea lui, e cu totul altceva. A se citi cu atentie legea 449/2003.