Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
Am înţeles, bafta la cumpărături...de la altex/media galaxy

PS poate imi răspundeţi si mie la intrebarea legata de acel certificat de garanţie (albastru). De ce Domo si Flanco ofera asa?

PPS cataline, du-te la un un inspector opc si vb cu el, explică-i ce ne-ai explicat nouă, o sa vezi ce răspuns iti da
Cred, dar nu sunt foarte sigur, ca Altex e importator direct si distribuitor si Domo/Flanco sunt doar distribuitori (importator fiind Sony Romania).
De aici si jongleriile de preturi ale lui Altex versus preturile fixe ale Domo/Flanco.

---------- Post added 08-04-2013 at 02:49 PM ----------

Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
Am înţeles, bafta la cumpărături...de la altex/media galaxy

PS poate imi răspundeţi si mie la intrebarea legata de acel certificat de garanţie (albastru). De ce Domo si Flanco ofera asa?

PPS cataline, du-te la un un inspector opc si vb cu el, explică-i ce ne-ai explicat nouă, o sa vezi ce răspuns iti da Noi vorbim de garanţia tehnica de 2 ani, altex nu iti ofera acea garanţie.
Nu exista termenul de garantie tehnica. Altex ofera garantie comerciala de 1 an, atat cat ofera si Sony International. Daca ti se strica produsul dupa 1 an si 1 zi atunci intri pe garantia de conformitate, care este 2 ani, indiferent daca se da sau nu certificat de garantie de conformitate. Trebuie sa demonstrezi ca este o lipsa de conformitate, ceea ce este foarte greu dupa 6 luni de la cumparare produsului.

Daca ti se strica produsul dupa 8 luni te duci cu el la Altex si ti-l repara, inlocuieste sau iti da banu inapoi.

Uite aici un raspuns dat de un Director/Sef serviciu de la ANPC: http://www.mygarage.ro/intrebari-opi...-garantii.html

Garantii produse | ALTEX