Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
08-04-2013 14:46 #19403 SP
Banned

Originally Posted by
D@nT3
Am înţeles, bafta la cumpărături...de la altex/media galaxy
PS poate imi răspundeţi si mie la intrebarea legata de acel certificat de garanţie (albastru). De ce Domo si Flanco ofera asa?
PPS cataline, du-te la un un inspector opc si
vb cu el, explică-i ce ne-ai explicat nouă, o sa vezi ce răspuns iti da

Cred, dar nu sunt foarte sigur, ca Altex e importator direct si distribuitor si Domo/Flanco sunt doar distribuitori (importator fiind Sony Romania).
De aici si jongleriile de preturi ale lui Altex versus preturile fixe ale Domo/Flanco.
---------- Post added 08-04-2013 at 02:49 PM ----------

Originally Posted by
D@nT3
Am înţeles, bafta la cumpărături...de la altex/media galaxy
PS poate imi răspundeţi si mie la intrebarea legata de acel certificat de garanţie (albastru). De ce Domo si Flanco ofera asa?
PPS cataline, du-te la un un inspector opc si
vb cu el, explică-i ce ne-ai explicat nouă, o sa vezi ce răspuns iti da

Noi vorbim de garanţia tehnica de 2 ani, altex nu iti ofera acea garanţie.
Nu exista termenul de garantie tehnica. Altex ofera garantie comerciala de 1 an, atat cat ofera si Sony International. Daca ti se strica produsul dupa 1 an si 1 zi atunci intri pe garantia de conformitate, care este 2 ani, indiferent daca se da sau nu certificat de garantie de conformitate. Trebuie sa demonstrezi ca este o lipsa de conformitate, ceea ce este foarte greu dupa 6 luni de la cumparare produsului.
Daca ti se strica produsul dupa 8 luni te duci cu el la Altex si ti-l repara, inlocuieste sau iti da banu inapoi.
Uite aici un raspuns dat de un Director/Sef serviciu de la ANPC: http://www.mygarage.ro/intrebari-opi...-garantii.html
Garantii produse | ALTEX