Quote Originally Posted by ReVibe View Post
Care sunt WR-urile perfecte pentru un 3-5-2 ?

Defence - atack :

Aparare high - low
Cdm mid - mid
Mijlocasi mid - high
Cam low - high
Atac low - high
?
Pentru atacanti High-Low
Pentru mijlocasi ofensivi Medium-Low,High-Low
Pentru mijlocasi defensivi Medium-Medium.Medium-High,Low-High
Pentru fundasi ideal e Medium-High,merge si Medium-Medium sau Low-High,in niciun caz High-Medium sau High-Low...

---------- Post added 09-04-2013 at 12:06 AM ----------

Quote Originally Posted by nina View Post
azi imi dase un gunoi pm daca vreau aguero si sa il dau pe boateng.logic ca batea la ochi,cine sa-l creada,dar am vrut sa vad cum ar putea sa ma fraiereasca
imi da request friend ca doar asa se poate face un schimb jucator pe jucator
pun boateng pe o suma uriasa,imi da oferta.ma uit la oferta si nimic,casuta era goala.imi trimite de mai multe ori,acelasi lucru,apoi imi trimite oferta cica cu 2 jucatori si vad 2 casute goale.
a trebuit sa ies din ut de pe consola ca sa pot intra pe aplicatia ut de la pc ca sa vad ce oferea.din fericire acolo se vedea ce ofera.injury cards si manager formation cards,adica 300 coins cred
avea echipa cu overall mare 85 sau peste 85.avea oameni ca aguero,buffon,ramos,david silva,nasri,hulk,pique,pato si altii in primul 11
avea echipa de 500k in primul 11,cine stie ce jucatori scumpi mai avea la reserve
un gunoi de om care cred ca si-a facut echipa aia prin aceasta inselatorie
Odata cand jucam un meci in D1,il aveam pe atunci pe TOTY Falcao,adversarul imi trimite mesaj daca vreau sa facem Pink Slips,adica daca el castiga trebui sa i-l dau pe Falcao,daca pierde mi-l da el pe IF Messi,pe care evident nu-l avea...asa ca i-am trimis mesaj simplu''no,nice try..gtfo''
In timpul si dupa meci ma spama cu mesaje in care vorbea despre mama,intr-un fel sau altul..
Alta intamplare,dupa un meci castigat,tot asa in divizia 1,primesc mesaj,ceva gen''die of cancer''..
N-ai ce sa faci,toti copii frustrati joaca UT,pacat de restul de jucatori care in marea majoritate sunt in regula..