Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
09-04-2013 17:38 #19454 SP
CG Editor

Originally Posted by
sollo
sa creada ei, daca nu ma lasa sa vad ce este in pachet, adica sa fie totul in regula, si dupa sa le dau banii, sa fie sanatosi...poate sa fie o bomba, sau o consola terminator 1,2 sau 3, ca nu mai stiu numarul
si ce ma sfatuiesti?, adica sa accept certificatul lor galben sau nu???sincer m-am aruncat ca rama in beton, am auzit cuvantul promotie, si hai sa luam, fara sa stau sa ma gandesc la avantaje si dezavantaje si alte riscuri...
Daca iti convine un an incearca sa vinzi cele 4 jocuri sigilate, sau macar vreo 2, gow ascension si uncharted 3 păstrează-le. Cu ce iei pe cele 2 jocuri mai pui un pic si te duci cu ps3-ul la flanco sa iti cumperi garanţie all inclusive, am înţeles ca accepta produse cumpărate si din alte magazine de pe teritoriul României
PS du-te la un magazin Flanco si întreabă-i daca poti sa cumperi garanţie all inclusive pt un produs care nu e cumpărat de la ei. Nu sunt sigur daca asa e, dar parca citisem pe undeva ca accepta