Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Grupare pentru cumparaturi de pe Playstation Store
-
-= Nemuritor si rece =-
multumesc tuturor pentru sustinere si participare...o sa apelez si dau add pe mess persoanelor care s-au declarat interesate
in ceea ce priveste seriozitatea...sper ca sa nu avem surprize...sau nha sa fie o marja de 20% eroare...adik unu din 5 sa nu mai doreasca sa cumpere deloc..sau ma rog sa fie degeaba....asta e...nu poti judeca oamenii...sa speram sa nu fie asa
nu am pretentia [si nu cred ca cei din grup sa aiba aceasta pretentie] sa fie asteptari de genu..x vreau jocul "X" si sa il cumparam toti 5..poate y il are..nu ii place...atunci impartim in 4..in 3 cati il doresc....daca jocul costa 9.99$ ajunge 2.5 dolari in 4 sau 3,33 in 3
Sper sa am in grup oameni de cuvant...si sa nu ne furam caciula..sunt sigur ca se poate asa ceva..nu sunt valori mari la jocuri..si sper ca fiecare sa fie cinstit unul cu altul [daca nu a vrut un joc...ok nu l-a platit...dar sa nu il downloadeze...sau daca il downloadeaza sa anunte si sa plateasca respectiva suma la urmatoarea comanda]
pentru crearea grupului...o sa am nevoie ca respectivii 5 sa fie foarte siguri...o sa initializam contul cu o mica comanda [o sa vb cu fiecare de valoarea ei..banuiesc ca un minim de plata de genu 10 ron de fiecare..ar ajunge 50 de ron in total..aprox 15 dolari]