Quote Originally Posted by nops66 View Post
Atatea lansari de GH am impresia ca fac fanii jocului sa isi piarda interesul pt acest titlu. Puteau lase jocul propriu-zis GH3 si scoata addonurile astea in format dlc, la jumatate de pret. Seria asta o vad sfarsind ca franciza NFS.
Subscriu!

Ce e prostia asta domle'? Cum pui 10 piese gata...alt joc...păi hai să-l numim...Guitar Hero Back Metal. Mai pui 10 piese...păi hai să-l numim Guitar Hero MetalCore...

...niște nesimțiți. FĂ DLC FRATE! GĂSEȘTE UN NUME STABIL ȘI GATA!

Guitar Hero World Tour (suna...mare...world tour..asta �nseamnă că acoperă ceva nu? Mai multe genuri și sub genuri...Punk, Trash, Goth, etc). E ca și c�nd mergi �n excursie...aduni tot (poze, clipuri, etc) și le pui pe masă...

Deci mă disperă. Am 3 sau 4 Guitar Hero-uri...AJUNGE! Că n-are rost să tot cumpăr jocuri (pentru 10 piese) și să schimb disc-uri �n tray pentru că știu că tehnologia folosită e aceași...nimic nou, doar c�teva piese.

Oki, nu le faci dlc? atunci fă ca și �n jocul Lips! Unde poți interpreta ce piesă vrei tu, Le faci rip pe HDD-ul 360-ului și gata. Au pus �n World Tour Generator și Mixer (sau ce-i ăla). O prostie de fapt...stai să pui c�teva note o veșnicie.

Și să nu mai vorbesc de compatibilitate...

...vin prietenii la tine (mă rog la cine vine că eu n-am prieteni, deci �n concluzie...nu vine nimeni) și �n loc să te distrezi trebuie să joci sharade să-ți aduci aminte...măi oare piesa aia faină...pe ce disc era? Și �ncepi să schimbi disc-urile ca și cum a schimbat Florin Piersic �n 1964 caii �n Neamul Şoimăreştilor.

That's not cool!