sa nu fie ca Mass Effect? sa nu fie FPS? lol, dar cum sa fie? ca Diablo (2)? voi chiar nu va dati seama ce aberatii produceti? nu spun ca poate nu ar fi interesant un astfel de joc insa acum sunt la moda action games cu first person sau third person view si nici un producator nu va da cu piciorul in asa ceva pentru ca s-ar pierde fff multi bani. va rog, fiti realisti.

am jucat si kotor II si mass effect, le-am terminat si pot sa spun ca sunt mult peste fallout 3 din punctul meu de vedere (mai ales dpdv al storyline-ului). multe dintre problemele lui F3 le-a prezentat Witchalok intr-un post anterior, insa nu sunt de acord cu grafica mediocra. trebuie sa distingeti intre latura tehnica si cea artistica iar din punct de vedere artistic atmosfera redata este excelenta. nu ma intereseaza ca nu are texturi super hi-res sau efecte a la crysis insa nici nu are nevoie de asa ceva.

am jucat F3 pina la jumatate si m-am plictisit. este fff repetitiv si nici povestea nu se chinuie sa te stimuleze (aici sunt sigur ca Obsidian o sa faca o treaba buna). asemenea jocuri trebuie sa aiba in spate o poveste bine scrisa pentru ca in multe cazuri curiozitatea te atrage cel mai mult (chiar daca mai sunt probleme de gameplay pe ici, pe colo). joc acum Valkyria Chronicles care are o poveste beton si ale carui misiuni sunt fff diversificate incit nici dupa jumatatea jocului nu te plictisesti. in plus de asta, nu stiu cite ore dureaza sa termini F3, insa in Valkyria Chronicles am ajuns pe la jumatate cu vreo 11 ore de gameplay....deci se justifica investitia. nu vreau sa compar cele doua jocuri in mod direct insa ce vreau sa spun este ca Bethesda ar fi putut da dovada de ceva mai mult geniu creativ si ar fi putut sa faca F3 o tzira mai interesant. (sorry daca nu sunt fff coerent insa ma grabesc sa plec la munca)