Single post: Ultimul joc devorat
-
16-04-2013 23:16 #3208 SP
Member
The Walking Dead 
+Voice acting si sunet, fenomenal !
+Personajele ( mai toate caracterele sunt foarte bine dezvoltate, fiecare are povestea lui )
+Clementine si Lee, cel mai frumos duo de prin cam toate jocurile
+Story-ul
+Povestea continua dupa cum actionezi in joc, desi finalul este predefinit iti da de gandit la unele decizii
+Jocul iti ofera in cinematics cele mai bune unghiuri din care poti privi
+Atmosfera
+Dialogurile
+Poti gasi unele lucruri care iti mai ofera un + din story (casete si poze)
+Sanse mari sa apara sezonul 2
-Camera Contextuala, cum am spus,in cinematics jocul iti ofera cele mai frumoase unghiuri, mai ceva ca in filme
, totusi cand vine vorba de camera contextuala... poti sa vezi ceva, poti sa nu-l vezi. Pe mine m-a impiedicat de cateva ori.
-Finalul, isi unele parti ale povestii
-Prea mult sange si mate peste tot...
O capodopera, asteptam de mult un joc ca asta, desi mi-a lasat un gust amar, m-a lasat ca la dentist si ar fi meritat GOTY, parerea mea.
Inainte sa il termin ma gandeam sa joc altceva dupa ce termin episodul, dar dupa... n-am mai putut, pur si simplu 
Mi-a placut Lee inca de pe la inceput, si sincer mi-ar placea sa fi aratat si cateva scene cu ce s-a intamplat inainte de walkers, dar cine stie... poate apare in Sezonul II 
TWD este cu siguranta cel mai bun joc jucat pana acum, cu o poveste credibila si interesanta, personaje bine dezvoltate si un voice acting de exceptie.
10/10 desi ar merita nota 20, am trecut peste minusuri, pe langa ce are de oferit nu pot sa dau o nota mai mica.
Nu merita, ci trebuie incercat