Single post: User Review: Heavenly Sword
-
Admin
TigeR: scuze daca am fost prea direct, dar mai bine sa ti se arate unde sunt ariile in care trebuie sa imbunatatesti decat sa nu ti se spuna nimic. Chiar ai putea sa-ti refaci review-ul, sa arati ca se poate si mai bine. Multa bafta in continuare !
DonAdryan: TigeR a incercat (a avut 3 review-uri, din care acesta a fost cel mai bun). Am apreciat efortul si de-aceea a si fost acceptat. Pentru toti exista un inceput.
Taw, nu sunt parintele lui Bobby, asa ca nu inteleg de ce-mi spui mie de review-urile lui Bobby. Poti sa i te adresezi lui direct si sa pui cate liniute doresti. Cat despre calitatea reviewurilor si acel "impunem", eu zic sa o lasati mai usor. O sa poata sa "impuna" cineva ceva aici in momentul in care va demonstra ca detine acele calitati. Pana acum Bobby a incercat, iar review-ul scris pentru ConsoleGames, si-anume Mass Effect eu zic ca este destul de ok (desi scris la 5 dimineata, cu mine pe cap). De la tine Taw insa nu vad absolut nici-un review, therefore nu exista termen de comparatie...
Cat despre lungime, mai cititi si voi regulamentul ca de-aia ne-am chinuit sa scriem acolo clar cat trebuie sa aibe un review si ce reguli de "conduita" ar trebui sa respecte. Calitatea nu o putem masura din pacate si ramane la latitudinea moderatorilor daca se accepta sau nu, iar userii sunt liberi sa comenteze despre calitatatile unui review cat de mult doresc.
And now please back to topic - User Review: Heavenly Sword