Alex_Stef - meciurile din cupa dintre tine si Fakegame13 sunt amanate pana marti 23.04.13 ora 23:00

fakegame13 - telefonul este metoda principala de contact in campionat. cand ti se da un mesaj de la un membru al campionatului raspunzi la el. e prima data asa ca voi considera ca totul a fost o neintelegere si ca nu ai avut telefonul la tine, era descarcat, etc. am trecut peste tine si am luat decizia sa ii acord amanarea lui Alex_Stef pentru ca a incercat sa dea si de tine si de mine (nici pe mine nu m-a gasit pentru ca eram la sala, dar am vazut apelul pierdut de la el). Daca postai pe forum ca nu esti de acord cu amanarea ceruta de el, nu i-o acordam, pierdea cu 0-3 si cu parere de rau il eliminat din campionat (ar fi fost al 2-lea set de meciuri pierdute la masa verde)

Brupa B

DonLuLu - Rokococo - amanat pentru vineri la cererea lui DonLuLu
galagan90 - ossaur - amanat pana marti la cererea lui Ossaur

Grupa C

GabrielCrist - SilviuGabriel - amanat pana marti la cererea lui Gabrielcrist

Costea, DonLuLu, Gabrielcrist, Galagan90, Thedeadman14 nu mai au dreptul la nici o amanare indiferent de gravitatea si natura problemei lor. Pentru a castiga dreptul la o noua amanare trebuie sa verifice un deadline. Intentia de a verifica un deadline se face cu cel putin 2 ore inaintea acestuia.

Pentru injuriile aduse lui Kostelinho de catre Moarteapasiuni, cel din urma este exclus din campionat. Toate rezultatele sale din acest sezon vor fi anulate. Are drept de inscriere in urmatorul sezon, dar daca va recidiva va fi banat definitiv. Decizia a fost luata de Gvingi76 si mine. Va recomand tuturor sa va amintiti ca e vorba doar de un joc.