Single post: Super Street Fighter 4
-
23-04-2013 21:39 #3230 SP
Junior Member
Conspiratia goes like this?pai iti spun eu cum vine conspiratia... venim sa jucam de dragul jocului si sa facem comicarii desi nu avem nicio treaba cu ceea ce inseamna fight, jucam un Marvel sau eventual un SF4 AE ca sunt mai light si cam atata putem -si nici aici nu ne descurcam cam bine ca sunt niste jocuri cam "evoluate" pt noi dar avem pretentii ca se fac conspiratii si ca cei din conducerea Battlekon vin sa ia premiile.Hai sa o zicem mai pe directa -vine Ded sa castige unul,doua ,trei concursuri-ca ultima data-si va ia premiile.Cam aici se reduce nemultumirea voastra.Comunitate? unde este comunitatea? la ce esti bun? la comentarii in fata Pc-ului si pe la spate ... cine serveste premiile?sunt oricum niste premii jalnice exact cum spui si tu Smiley,nu se compara cu cele din afara , deci unde este problema si de ce te oftici ?daca te consideri asa un jucator de bun dece nu te duci la competitiile din strainatate? Aparitiile pe care le ai sunt zgomotoase si nu arata decat o lipsa de experienta si maturitate -te vad foarte activ pe forum dar la turnee nu prea am vazut aceeasi activitate - in afara de comentarii si maimutareli mai pardon dar nu te-am vazut cu mari "succesuri" in randul jucatorilor.Sa vb de SF4?pai a fost Fantomel mult timp nr. one ,Poke si cand au obosit ei sa mai se lupte a ajuns Alecs din urma .Care din ei era in staff? acel top 3 "probabil" pe care il consideri tu la SFxT din cate stiu eu nu are nicio treaba cu tine sau cu echipa ta .Cred ca te vezi mai sus decat esti.Nu sufar de mine dar nici nu cred ca aceasta "comunitate" are nevoie de comentarille tale puerile.Daca esti bun, vino si demonstreaza! Arata celor din Battlekon ca jocul pe care tu il faci aduce spectacol acolo unde il consumi si ca merita sa il aduca in competitie.E popular , da , AE dar cei care il joaca acum nu mai ofera spectacol decat o competitie gen divizia C la fotbal . AI dreptate se joaca in afara dar acolo cei care joaca AE joaca si KOF,MARVEL,SFxT,MK9 si mai nou INJUSTICE.Deci revin -nu ai nicio treaba cu realitatea.Astept un "random dude" care sa ma bata si sa faca spectacol alaturi de mine -dar sa vina si sa joace-cam asta inseamna fairplay Smiley.Deci .... te astept la Otaku sa oferim spectacol prin Fight-uri de calitate .Bafta!