Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
recomand !!! Gamasutra - Features - Inside the PlayStation 4 With Mark Cerny daca vreti sa intelegeti mai bine ce se afla "sub capota" PS4
De fapt nu zice mai nimic... Toti o dau cu aceeasi chestie gen "hardware-ul nu mai e un puzzle ca la PS3"... Sa fiu sincer, prefer 20 de titluri super bune pe an decat 500 de porcarii. Daca pana acum numai developerii seriosi puteau sa faca ceva pe PS3, de-acum inainte orice "aurolac inc." va scoate un joc de PS4... ceea ce nu stiu daca e neaparat un lucru bun. Da, va fi mai bine pentru indie games... si sper ca va micsora timpul necesar development-ului, dar ma si tem ca ne vom lovi de chestii tipice PC-urilor (neoptimizare, lansare "la gramada" - las' ca scoatem dupa aia patch-uri, ca e simplu hardware-ul)...

In plus, ne spune ce bine e cu "unified memory" si faptul ca le-a facut AMD un chip custom. Well, ma bucur pt. unified memory (desi cred ca o memorie de tip embedded ar fi fost mult mai rapida), insa nu pot sa nu ma intreb de ce nu au mers pe un GPU mai puternic, eventual ceva de tip custom. Nu cunosc "dedesubturile", dar sper sa existe totusi posibilitatea de a rescrie functiile GPU-ului (cum era la RSX) si sa nu fie ca pe PC. Nu de alta, dar daca nu se poate face lucrul asta, vom ajunge ca pe PC... sa-i facem upgrade anual, pt. ca nu mai stie DirectX 13 si nici nu poate fi "invatat" asa ceva...

Oricum... suntem ca in povestea cu drobul de sare. Si mi se pare atat de departe sfarsitul anului (daca prindem vreo consola chiar si atunci)...