Single post: Clubul PlayStation 3
-
26-04-2013 20:17 #19592 SP
Senior Member
Aveti cumva internet de la RDS? Am si eu aceleasi probleme si din cate m-am documentat este problema cu serverele DNS. Am incercat sa downloadez fisierele de pe Store in PC printr-un proxy sa verific ce viteza de download am si nu tragea cu mai mult de 20kb/s.
Pentru a mai mari cat de cat viteza puteti folosi DNS-urile publice de la Google. Creati o conexiune de internet Custom din PS3, lasati toate setarile default mai putin la DNS unde puneti Manual si introduceti: 8.8.8.8 la Primary DNS, si 8.8.4.4 la Secondary DNS. Facand setarile astea am inceput sa downloadez cu 800kb-1mb/sec. 
P.S.: La mine acum s-a rezolvat problema si cand folosesc setari automate la conexiune. Trag cu 9-10mb/s. Incercati sa downloadati in PC fisierul asta (joc stocat pe serverele Sony) pentru a testa: http://ares.dl.playstation.net/cdn/E...QQYIOkiQpH.pkg
Insa, va puteti folosi de metoda cu DNS-ul atunci cand downloadati patchuri. Din cate am vazut, viteza de download este foarte mica atunci cand iau un patch comparativ cu un joc de pe Store. Schimbarea DNS-ului mai mareste viteza. Am testat cu patchul de la Need for Speed: Most Wanted. Cu conexiune normala il downloada in 200+ min, cu conexiune custom in 40 min.