Quote Originally Posted by MonkY View Post
Eu stiu 2 cazuri in care cei de la politie au recuperat telefoanele furate. Nu stiu insa si la cat de multe pile au apelat pentru asta, tbh...
Oricum, macar declara-l furat si la Apple, pt. ca daca faci asta, in momentul in care intra pe iTunes i-l va bloca. Macar atat.

P.S. Daca e cumparat oficial de la Vodafone sau Orange, da-le si lor un telefon. Stiu ca si ei pot bloca dupa IMEI.

Sincer mie imi pare a fi un cablu sau pin busit. Dar am mai patit treaba asta si pe anumite cabluri "clone"...
Presupun ca i-ai dat restart si ai incercat cu un alt cablu si/sau alt port USB?
Monky, stiu 100% ca Apple nu se baga la fel cum nici operatorii dintr-un motiv lesne de inteles.

---------- Post added 29-04-2013 at 12:30 PM ----------

Quote Originally Posted by Rukax View Post
am un iPhone 3G,de ce nu imi pot pune aplicatii pe el? le descarc de pe itunes pe cele gratis dar imi tot zice ca am nevoie de o versiune mai noua,am si jailbreak pe el.
Poti sa instalezi aplicatiile dorite dar va trebui sa cauti versiuni mai vechi ale lor. Daca ai ceva preferinte da-mi un PM si ti le trimit, am cateva des folosite tocmai pt persoane ca tine.