Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread
-
Member
nu stiu unde altundeva sa intreb. ce parere aveti despre site-ul ioffer? daca ati auzit de el? un fel de ebay, pe la americani cu tot felul de produse fake, cica de buna calitate.
ma intereseaza sa-mi cumpar o pereche de ochelari, ii vreau pentru ca imi place modelul si nu vreau sa dau 500 lei pe ei, nu ca vreau sa ma dau mare cu ei, as cumpara oricand un asemenea model fara firma pe el daca as gasi.(ca sa nu ziceti ca sunt vre-un cocalar care cauta fake-uri sa se dea mare cu ce si-a luat). sunt un pic in dubii in legatura cu credibilitatea site-ului. am gasit ochelarii la un user, m-am uitat are multe vanzari, si 99% pozitiv. pare de incredere. m-am uitat si la ce l-a mai intebat lumea, omul a raspuns, unele raspunsuri ok, altele un pic ciudate. i-am pus si eu o intrebare despre trasport, daca e gratis, unde primesc comanda. am primit un raspuns cam ciudat "high quality! thanks" si oferta de pret, la care scrie in paranteza shipping included). acum nu stiu ce sa zic, e un pic dubios ca tocmai de pe unde o fi el trimite pana aici gratis, pretul ocehlarilor fiind in jur de 10 euro. am vazut ca au comandat unii si din Spania si din Germania, Polonia, Grecia etc.
pretul nu e cine stie ce, in caz de vreo teapa, dar totusi as vrea sa stiu niste pareri. uitati si link: NEW 2013 WHITE SUNGLASSES OAKLEY HOLBROOK MIRROR für Verkauf