Quote Originally Posted by MonkY View Post
Sa intelegem ca ai facut Gamerscore pe Xbox 360 de peste 180.000 de puncte doar asa... din "obligatie"? Si de fapt fun/worthy nu a fost decat Dead Rising?
Stii cum a fost? A fost exact ca la iPhone. Eu mi-am cumparat iPhone4 doar ca sa ma joc Mushihimesama BUG PANIC (de nu era exclusiv iOS nu-mi luam iPhone veci - eram multumit cu Nokia 6300) apoi pe parcurs am descoperit alte lucruri interesante si no...s-a ajuns unde s-a ajuns. Ei bine, asa a fost si la X360 (si fix asa era sa se intample si cu Wii U, dar m-am razgandit pe drum). Vroiam sa-mi iau Wii U doar pentru ZombiU.

Si da, sa stii ca am in lista cateva jocuri (daca vrei fac o lista) pe care le-am "completat" din obligatie pe sistemul: oh la naiba...no hai acuma daca tot s-a deblocat un ach. sa le fac si pe celelalte.

*p.s.

Acum mi-am adus aminte ca PS3 mi-am luat doar pt. ca au aparut (au fost portate) jocurile: The House of The Dead 4/The House of The Dead Overkill si Resident Evil: The Umbrella Chronicles/Resident Evil: The Darkside Chronicles, apoi pe parcurs am descoperit si altele

*p.s. 2

Si acum mi-am adus aminte cum era sa-mi cumpar un Tekken 6 Arcade Cabinet prin 2007 (am facut modificari prin casa, am mutat pianu' intr-o alta camera...uai ce nebunie a fost)...dar dupa ce-am vazut ca apare jocul pe console am renuntat la idee.

*p.s.3

Asa cum mi-am luat [ma rog parintii...la vremea aia, ca probabil de nu erau ei (cu Atari 2600 - cadou de ziua mea) probabil nu ajungeam sa fiu asa mare fan videogames] mi-au luat NES pt. Mario, Sega pt. Sonic, SNES pt. Final Fight, PS1&PS2 pt. Crash Bandicoot, Dre@mcast pt. Soul Calibur si The House of The Dead 2, N64 pt. Mario Party, Gamebube pt. Resident Evil 1 (ramake) si ResidentEvil 0, si etc... iar in timp am descoperit alte jocuri care mi-au luat ochii