Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Microsoft lanseaza noul Xbox pe 21 Mai 2013
-
Turbo Killer

Originally Posted by
MonkY
Sa intelegem ca ai facut Gamerscore pe Xbox 360 de peste 180.000 de puncte doar asa... din "obligatie"? Si de fapt fun/worthy nu a fost decat Dead Rising?
Stii cum a fost? A fost exact ca la iPhone. Eu mi-am cumparat iPhone4 doar ca sa ma joc Mushihimesama BUG PANIC (de nu era exclusiv iOS nu-mi luam iPhone veci - eram multumit cu Nokia 6300) apoi pe parcurs am descoperit alte lucruri interesante si no...s-a ajuns unde s-a ajuns. Ei bine, asa a fost si la X360
(si fix asa era sa se intample si cu Wii U, dar m-am razgandit pe drum). Vroiam sa-mi iau Wii U doar pentru ZombiU.
Si da, sa stii ca am in lista cateva jocuri (daca vrei fac o lista) pe care le-am "completat" din obligatie
pe sistemul: oh la naiba...no hai acuma daca tot s-a deblocat un ach. sa le fac si pe celelalte.
*p.s.
Acum mi-am adus aminte ca PS3 mi-am luat doar pt. ca au aparut (au fost portate) jocurile: The House of The Dead 4/The House of The Dead Overkill si Resident Evil: The Umbrella Chronicles/Resident Evil: The Darkside Chronicles, apoi pe parcurs am descoperit si altele 
*p.s. 2
Si acum mi-am adus aminte cum era sa-mi cumpar un Tekken 6 Arcade Cabinet
prin 2007 (am facut modificari prin casa, am mutat pianu' intr-o alta camera...uai ce nebunie a fost)...dar dupa ce-am vazut ca apare jocul pe console am renuntat la idee.
*p.s.3
Asa cum mi-am luat [ma rog parintii...la vremea aia, ca probabil de nu erau ei (cu Atari 2600 - cadou de ziua mea) probabil nu ajungeam sa fiu asa mare fan videogames] mi-au luat NES pt. Mario, Sega pt. Sonic, SNES pt. Final Fight, PS1&PS2 pt. Crash Bandicoot, Dre@mcast pt. Soul Calibur si The House of The Dead 2, N64 pt. Mario Party, Gamebube pt. Resident Evil 1 (ramake) si ResidentEvil 0, si etc...
iar in timp am descoperit alte jocuri care mi-au luat ochii