Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
Senior Member

Originally Posted by
temugin
Subscriu la ce a ti postat, 3d si alte prostii obosesc foarte mult ochiul uman si nu este benefic pt organism
Da, ai dreptate. LCD-ul si LED-ul nu obosesc deloc ochiul uman si sunt benefice pt organism, nu? Tii la ochii tai si la organismul tau? Foarte bine, mergi la un baschet, iesi cu bicicleta (de preferat in afara orasului ca sa nu te afecteze poluarea) si lasa-ne pe noi sa ne "distrugem" cu 3D si alte prostii.

Originally Posted by
solaru
Interesant, dar exclusivitatile XBOX pot deveni oricand si "Games for Windows", deci ma lasa cam rece. Am acasa Halo si Halo2, pe ambele scrie "Only on XBOX", am si Gears of War pe care scrie "Only on XBOX 360". Si daca ma mai uit sigur mai gasesc ceva.
Uncharted, Killzone si Resistance inca n-am vazut pe PC, cam asta e diferenta intre exclusivitatile XBOX si alea Playstation.
Insa trecerea consolelor pe arhitectura x86 s-ar putea sa schimbe treaba asta, sper sa nu fie cazul.