Quote Originally Posted by arama22 View Post
User: FeloN
Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f90...mb-jocuri-ps3/

Era vorba sa facem schimb...Eu sa ii dau COD MW3,iar el MK9...
am trimis primul (pe 18 aprilie am pus coletul la posta...) dupa 2,3 zile mi-a confirmat ca a primit.....
e 2 mai si eu nu am primit nimic de la el.....imi pare rau ca nu mai am mesajele de la el (am golit inbox), dar daca e posibil sa le recuperez, rog un moderator sa ma contacteze....
i`am trimis mai multe mesaje si nici macar nu se oboseste sa raspunda...
nu recomand nimanui sa faca schimburi sau altceva cu el..

in fine .....nu cred ca o sa mai vad MK9, sau MW3 inapoi
Eu cred ca nu o sa mai primesti nimic inapoi , si iti spun si de ce ... stabilisem si eu cu el un schimb dar parea destul de dubios tipul , mi-a dat niste raspunsuri in care imi spunea ca de obicei el trimite dupa ce primeste jocul de la celalalt in conditiile in care nu are nici un calificativ , abia membru pe CG si am fost destul de curios sa il intreb ce criterii aplica dude-ul . Raspunsurile lui sunt absolut hilare, ca a facut schimb si cu unii de prin USA , ba si pe Okazii ... intrucat am ceva treburi prin Bucuresti m-am oferit sa ma intalnesc personal cu el moment in care a disparut ... in ceata . De aici am tras concluzia ca e doar un manglitor ieftin care spune la fiecare 3 cuvinte " stai linistit " si cand auzi asa ceva des tot ceea ce trebuie sa faci e sa nu stai linistit . Sper, sincer , sa ma insel si sa iti dea jocul inapoi .