Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
02-05-2013 21:12 #1065 SP
Senior Member

Originally Posted by
arama22
User: FeloN
Anunt:
http://www.consolegames.ro/forum/f90...mb-jocuri-ps3/
Era vorba sa facem schimb...Eu sa ii dau COD MW3,iar el MK9...
am trimis primul (pe 18 aprilie am pus coletul la posta...) dupa 2,3 zile mi-a confirmat ca a primit.....
e 2 mai si eu nu am primit nimic de la el.....imi pare rau ca nu mai am mesajele de la el (am golit inbox), dar daca e posibil sa le recuperez, rog un moderator sa ma contacteze....
i`am trimis mai multe mesaje si nici macar nu se oboseste sa raspunda...
nu recomand nimanui sa faca schimburi sau altceva cu el..
in fine .....nu cred ca o sa mai vad MK9, sau MW3 inapoi
Eu cred ca nu o sa mai primesti nimic inapoi , si iti spun si de ce ... stabilisem si eu cu el un schimb dar parea destul de dubios tipul , mi-a dat niste raspunsuri in care imi spunea ca de obicei el trimite dupa ce primeste jocul de la celalalt in conditiile in care nu are nici un calificativ , abia membru pe CG si am fost destul de curios sa il intreb ce criterii aplica dude-ul . Raspunsurile lui sunt absolut hilare, ca a facut schimb si cu unii de prin USA , ba si pe Okazii ... intrucat am ceva treburi prin Bucuresti m-am oferit sa ma intalnesc personal cu el moment in care a disparut ... in ceata . De aici am tras concluzia ca e doar un manglitor ieftin care spune la fiecare 3 cuvinte " stai linistit " si cand auzi asa ceva des tot ceea ce trebuie sa faci e sa nu stai linistit . Sper, sincer , sa ma insel si sa iti dea jocul inapoi .