Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
05-05-2013 14:37 #3787 SP
Senior Member
Un update și din partea mea:
1. Vehicle 19: 5/10
Vehicle 19 sau Cursă infernală face parte din acea categorie de filme care au o poveste sau o idee bună la bază și… și cam atât. Un film previzibil pe tot parcursul său, în care Paul Walker este furios, dar nu și iute!
Review - Vehicle 19 - Cursă infernală (2013) - Am doar 18 ani�|�Am doar 18 ani
2. G.I. Joe: Retaliation 7/10
Un film de acțiune foarte captivant, care mi-a depășit așteptările datorită dozei perfecte de cascadorii, explozii, efecte 3D și lupte corp la corp.
Review: G.I. Joe: Retaliation (2013)�|�Am doar 18 ani
3. Admission 6/10
Admission poate fi cu greu catalogat drept un film al genului de comedie, îndreptându-se mai mult spre o dramă condimentată cu puțin romantism și câteva situații comice. Este un film ușor previzibil, dar care păstrează destule surprize pentru spectator, astfel încât să-l țină pe scaunul din cinematograf până la sfârșit.
Review: Admission - Admis pe pile (2013) - Am doar 18 ani�|�Am doar 18 ani
4. Oblivion 8/10
Un film spectaculos, care reușește să impresioneze prin imagini post-apocaliptice pline de lumină, jucării ale tehnologiei din viitor și coloană sonoră!
Review: Oblivion (2013) - Am doar 18 ani�|�Am doar 18 ani
5. Pain & Gain 6/10
O comedie neagră care te surprinde cu fiecare cadru, dar nu neapărat într-un mod plăcut. Vorbim despre un film care va fi perceput în mod diferit de fiecare cinefil care-l va viziona, un film care ori te va face să ieși din sală după primele 15-30 minute, ori îți va trezi curiozitatea de a afla care sunt limitele unei prostii greu de egalat.
Review: Pain & Gain - Trage tare și te scoți (2013)�|�Am doar 18 ani
6. Stoker 8/10
Foarte interesant filmul, un thriller psihologic destul de greu dar digerabil. Un mare plus din partea mea pentru Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break) al cărui scenariu stă la baza filmului.
7. 21 & Over 5/10
Slab filmul. Scenariștii sunt cei care au scris primul film din seria The Hangover și de data aceasta au reușit să combine The Hangover (deși nu prea există mahmureală în film) cu American Pie. Mie îmi plac ambele serii, dar în 21 & Over au selectat doar cele mai slabe puncte ale francizei. Nu știu dacă am zâmbit de 3-4 ori, de râs cu siguranță nu am râs...
8. Iron Man 3 6/10
Este probabil cel mai slab film văzut în ultima vreme. Din punct de vedere tehnic este catastrofal, am avut impresia că eram la un film X-men la un moment dat din cauza personajelor negative și plătești bilet pentru film 3D dar nu există nici cel mai mic efect 3D (nici măcar un efect prost, niciun peisaj, nimic...) Dar filmul vinde din cauza lui Robert Downey Jr. care este Robert Downey Jr. și din cauza glumelor care într-adevăr sunt bune, dar n-au nicio legătură cu povestea... Am simțit că acele glume au fost introduse pentru a distrage atenția cinefilului că a dat ceva bani să vadă un film cu efecte 3D și nu primește nimic pe măsura așteptărilor. Dar cinefilul pleacă acasă bine dispus pentru că a râs la film...