Single post: Call of Duty: Ghosts
-
Senior Member
Daca Ghosts o sa aiba aceeasi influenta ca si primul Modern Warfare, cei de la Activision vor da lovitura.Si despre ce spuneau unii ca seria aceasta este o porcarie.Daca nu era seria Call of Duty FPSurile moderne nu mai erau astazi la fel.Toti se chinuie sa copie stilul din Modern Warfare.Sa luati ca exemplu ultimele 2 Medal of Honor.Chiar si asupra Battlefield a avut unele influente.Sa nu mai luam in considerare jocuri mai putin cunoscute care copie inclusiv lookurile meniurilor din Modern Warfare.Chiar daca jocurile Call of Duty devin foarte repetitive, ele au in spate un mare suport din partea comunitatii.Va dati seama ce ar insemna ca cei de la Activision/Treyarch sa lanseze si uneltele de developing pentru joc si sa le distribuie gratuit comunitatii? Poate vorbesc aberatii, dar daca asta s-ar intampla, Call of Duty ar avea cel mai mare suport de la fani.Practic nici nu ar mai fi nevoie sa lanseze jocuri anual.
Oricum sunt destul de obosit de dupa ziua de ieri si poate am scris si aberatii dar stiu sigur ca seria Call of Duty a avut un impact asupra FPSurilor, la fel de mare ca si cel al Counter Strike.Si nu Counter Strike de astazi, Source, Go and whatever si nici ce porcarii joaca frustratii astia cu Deathrun , Surf si tot felul de moduri.Counter Strike 1.5 si 1.6 la inceput, pana au inceput sa apara tot felul de moduri.La fel si cu CoD.Primul a fost genial.Al doilea a venit cu multe inovatii si grafica mai buna, o poveste mai bine pusa la punct etc. De 3 nu zic nimic pentru ca nu am avut ocazia sa il joc.Modern Warfare din 2007 de asemenea a inovat FPSurile moderne.Dupa acesta a fost continuata povestea de MW2 si eu consider ca aici trebuiau sa schimbe ceva, dar producatorii au vazut ca pot sa mai mulga vaca si au mai lansat cateva jocuri pe acelasi rahat de motor grafic cu povesti cat mai scurte si axate pe multiplayer.