Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
07-05-2013 20:12 #3790 SP
\
Un mic maraton de filme horror in ultima saptamana:
[Rec] (2007) - IMDb 8/10
O surpriza foarte placuta. M-a surprins inca de la inceput si m-a prins imediat. Chiar daca e in spaniola, nu m-a deranjat deloc. Situatiile de cearta si isterie parca merg mai bine in spaniola. Limba e mai melodioasa decat engleza si totul devine o experienta mai placuta. Inca sunt surprins de cat de mult mi-a placut. Nu stiu daca m-a speriat ca alte filme de genul, dar atmosfera a fost bine realizata. Iar faptul ca e filmat cu o singura camera (gen Cloverfield), face totul mult mai interesant. Ma asteptam la alteva si am fost foarte placut surprins.
[Rec] ² (2009) - IMDb 6/10
O continuare bunicica la prima parte, insa nu se ridica la acelasi nivel de calitate. Continua imediat dupa finalul primului film, si sunt prezentate si explicate multe situatii din primul si asta e foarte ok, dar parca e mult mai pe fata decat in primul iar surprizele sunt mai putine. Merita oricum vazut pentru cine s-a incumetat si la primul.
[REC]³ Génesis (2012) - IMDb 2/10
O mizerie de film. Unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Desi am crezut ca e un prequel, e de fapt altceva. E un jeg. Si asta pentru ca se renunta la unul dintre cele mai bune lucruri din primele doua filme, si anume filmarea cu o singura camera. Filmul e cu totul atlceva, demons/zombies sunt cu totul altceva. La sfarsit chiar am crezut ca a fost o parodie. Nu recomand deloc. Anul asta cica ar aparea partea a 4-a, daca e tot asa, nici sa nu aud. Chiar imi pare rau. Primul mi-a placut mult iar al doilea a fost o continuare destul de ok.
Mama (2013) - IMDb 5/10
O alta dezamagire. E un film ok pentru un horror, ce asteptari poti sa ai de la un film de genul? Si poti trage niste sperieturi, insa nu mi se pare prea bine explicat. Si cand actiunea asta horror nu e bine explicata si raman multe semne de intrebare, eu ma indoiesc de posibilitatea ca actiunea sa fie reala, si in loc sa ma sperii, incep si rad. Cu cat e mai plauzibil un film horror, cu atat te sperie mai rau. Mama nu mi s-a parut deloc realist, iar sfarsitul e slab si previzibil.
The Cabin in the Woods (2011) - IMDb 6/10
Another one bites the dust. Atat de interesant a fost tot filmul. Pana la sfarsit cand a dat cu bata-n balta. Chiar am crezut ca se va termina intr-un mare fel, dar nu a fost asa. Nu vreau sa dau mai multe detalii sa nu fac spoilere, dar chiar e pacat. Filmul a vrut sa iasa din categoria obisnuita de filme horror, dar a reusit doar putin. Cine l-a vazut stie sfarsitul, iar mie mi s-a parut dezamagitor. Asta cand putea fi cu mult mai mult.
The Grudge (2004) - IMDb 4/10
Vazusem intr-un Scary Movie secvente parodiate dupa The Grudge, dar nu il mai vazusem pana acum. Nu m-a impresionat cu nimic, iar de speriat, nici atat. Iar Buffy a jucat prost. Nu merita vazut.
The Thing (2011) - IMDb 5/10
Un alt film slabut de la care nici nu aveam mari asteptari. A fost ok, dar mai mult thriller decat horror. Multa actiunea si putine spre deloc faze de speriat. Next...
Cartea mortilor (2013) - IMDb 5/10
Alt horror slab. Am ajuns sa-mi dau seama ca imi plac doar filmele horror psihologice. Pentru ca doar alea pot ajunge sa ma sperie intr-o anumita masura. Cele cu mult sange nu imi transmit nimic. Si asa e si cu Evil Dead. Mai ales finalul e "rosu".
The Mist (2007) - IMDb 4/10
Facut dupa un roman de-al lui Stephen King, nu m-am asteptat la mare lucru. The Shining nu mi-a placut, nici asta nu mi-a placut. Actorii mi s-au parut foarte slabi si actiunea in sine nu mi s-a parut interesanta deloc. De speriat nici nu merita pomenit, ba chiar am ras la unele momente. Filmul are note foarte mari doar din cauza sfarsitului la care recunosc ca nu m-am asteptat. Desi cartea poate fi mai buna, filmul mi s-a parut prost realizat. Frank Darabont a dat-o in bara rau de tot.
In ultimii ani am inceput sa ma uit uneori la filme horror, iar pana acum doar trei le pot recomanda oricui, iar doua sunt in spaniola. Primul ar fi El orfanato (2007) - IMDb, apoi Sinister (2012) - IMDb si [Rec] (2007) - IMDb . Desi ultimul nu e atat de speriat, tot mi s-a parut demn de vizionat.