Single post: Clubul Xbox One
-
Member
nu de-aia esti troller, esti troller ca arunci chestii random adunate de prin cine stie ce site-uri mai mult sau mai putin obscure si ca o faci ca sa denigrezi un brand doar de dragul de a baga zarzanie intre useri. chiar si in titlul articolului scrie RUMOR, aduti aminte ca si de PS4 se vorbea ca o sa blocheze used games, hai sa asteptam pana pe 21 Mai pana sa fim asa categorici cu parerile noastre 
referitor la always-on, eu sunt sigur ca nu o sa fie ceva asa draconic, incat sa ne dea afara din jocuri gen "solitaire" ca ne-a picat netu. din cate-mi dau eu seama incearca astia sa faca din xbox ceva media-box, asta nu ma incanta, dar intram in alte discutie 
iti dau un exemplu, sa luam o situatie ipotetica, daca as avea de ales intre doua console cu performante aprox egale: o consola care nu necesita legatura permanenta la net, dar ma costa 5 euro/luna abonamentul ca sa joc online si intre una always-on, dar multiplayer gratis, eu as alege-o intotdeauna pe a doua.
sincer nu-mi pasa ca altii nu au net bun, la fel cum tie si altora probabil nu va pasa ca suntem multi pe care nu ne lasa inima sa dam atatia bani pt a ne juca MP cateva ore pe sapt