Single post: Clubul Xbox One
-
Member
Termeni si conditii tradus vine ''dai banii sau pleaca acasa...'', cam asa vor baietii mari sa faca. Si chiar imi pasa de cei care nu o sa aibe 2000 ron + alte cheltuieli pentru jocuri si accesorii. Peste 70% din Ro sunt saraci, stiu si asta, am postat in speranta ca cei de la Ms sau Sony se trezesc din visare cu netul impus pe consola, si daca citeati posturile old am anticipat cu Fable mmo ce va fi, experienta o spune nu eu (ce sai faci, am jucat Fable 1-3). CE putea Peter M. sa faca mai departe ? Fable 4 single - putin probabil, alt rpg revolutionar ? si mai putin probabil, ramanea mmo. Vreau sa vad si eu ce exclusive o sa aibe consola de la MS, fara mmo. Pot face si ei un joc deosebit gen Puppeteer, Journey ? Nu ma incanta sa vad Halo 5, Forza sau Pgr 5.
Wii u a patit o cu lipsa de jocuri, jenant sa nu stii dinainte ca nu ai jocuri pentru consola, au revolutionat de tot gamingul. De ce au devii ''pata'' pe mmo ? deoarece acolo e cascavalu, banii multi vin din abonamente lunare. Cred toti ca dau lovitura ca Blizz cu Wow...nu pot sa ii condamn, oamenii incearca.