Inscrierile pentru sezonul urmator incep din acest moment.

Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).

Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.

Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.

Inscrisi pana acum: Darkcip, DonBassil, Mariush, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14 (6 jucatori).

Inscrierile tin pana joi 16.05.2013, iar noul sezon va incepe de vineri 17.05.2013.

Regulament campionat: Console Games Fifa Club: Regulament