Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
13-05-2013 00:34 #1423 SP
Admin
Din pacate la partea cu jocuri noi... unde sa fie totul nou... nu tine de consola in sine, ci de developeri si publisheri. Sony, Microsoft si Nintendo la urma urmei pun la dispozitie o platforma hardware cu un anumit devkit si sustin totul prin infrastructura (servere, retea, etc.). Si sa le luam pe rand (in cazul Sony):
- din punct de vedere hardware, poate nu va fi PS4 "revolutia" pe care o asteapta multi... dar nici nu cred ca e necesar. In plus, o "revolutie" in domeniul hardware ar face o consola atat de costisitoare incat cred ca gamerul de rand ar intoarce roata si ar spune "pai la banii astia imi fac doua super PC-uri". Eu zic ca e suficient acel factor de gen "de 5x mai rapid decat PS3".
- din punct de vedere software, vin cu compatibilitate a arhitecturii x86... mai mult de atat nici nu cred ca-si doreau developerii. Mai ales ca si Xbox vine pe aceeasi platforma... A scoate un joc pe 3 platforme "diferite" (vai de Nintendo unde e invers) nu va mai fi un chin ca si pana acum. Aici ma tem ca or sa dispara multe exclusivitati, dar... ramane de vazut.
- din punct de vedere al infrastructurii si retelei... aici inteleg eu ca ar vrea sa faca Sony o mica "revolutie". De la integrarea cu retelele sociale (facebook, twitter, youtube & co), pana la live streaming pentru jocurile mai vechi de PS3. Sunt curios daca vor lasa balta PSN-ul actual si conturile noastre (adica o luam de la zero), sau vor reusi sa importe toate cele si sa le duca la urmatorul nivel. La fel cum nu stiu nici cum va fi cu PSN+ si alte nebunii.
Practic Sony a punctat la toate cele 3 mari categorii. Daca punem ca iese si la un pret decent, vine si cu un line-up bun, cresc ergonomia la gamepad... pe mine unul m-au castigat din start. Sper sa fie la fel de fiabile consolele asa cum au fost si la PS3 (al meu phat merge si in ziua de azi, in timp ce la Xbox 360 am ajuns la consola cu numarul 8!).
Ce nu ma intereseaza cam deloc... este partea de Move... Poate acolo ar fi trebuit ceva "revolutionar" cum vrea RaverX, care sa castige multi adepti. De exp. eu in locul celor de la Sony, as bate palma instant pentru Oculus Rift... dar ma tem ca acest lucru nu se va intampla (pt. ca si Sony are un produs "competitor" in gama asta).
Well... vom trai si vom vedea. Cert e ca la sfarsitul anului voi avea buzunarele goale... Daca nu reuseste Sony sa mi le goleasca, sigur o va face Microsoft sau Apple. Asa ca, noi sa fim sanatosi!