Single post: Clubul PlayStation 4
-
13-05-2013 01:16 #1430 SP
Admin
Teoretic din software (ajutat de hardware-ul aferent) se poate emula orice. Din pacate, Sony au facut o magarie la fel de mare precum cea cu renuntarea la Linux. Atat compatibilitatea PS2 cat si Linux-ul au fost feature-uri trambitate (si avute) din start. Cum am zis, a fost unul din motivele pentru care am "hulit" pe Sony si am preferat sa bag mai multi bani la Microsoft. Nu ca Microsoft ar fi usa de biserica... insa in atatia ani nu mi-au taiat nimic. Decat ca mi-au facut zile negre cu RRoD-urile lor... fir-ar sa le fie de ras. Deh, nimic nu e perfect pe lumea asta. Si cine se asteapta ca PS4 sa fie consola perfecta... o sa aiba o mare deziluzie. Vorbesc in cunostinta de cauza, eu fiind un mare fan Sony cu multi ani in urma. Si zilele astea, m-am jucat cu 2 TV-uri de-ale lor, capat de linie (55HX955 si 55W905A). Au niste defecte, de-ti vine sa-ti iei campiii. Asa ceva acum vreo 10 ani, nu exista la Sony... mai ales la cele mai scumpe modele. Sorry guys... se lucreaza pe sistem de "criza". Sa se produca pe cat de cheap posibil (altfel ar fi mers cu Intel + nVidia si nu cu AMD/Ati), cat mai repede posibil... si sa se scoata profit cat mai rapid. Sorry...