Single post: Clubul PlayStation 4
-
13-05-2013 12:04 #1435 SP
Admin

Originally Posted by
RaverX
Si acum ce-mi dai? Acelasi HDMI, acelasi disc, doar un hardware mai rapid?
Aici gresesti: PS3 avea HDMI 1.3, PS4 va avea HDMI 1.4 (sau chiar 2.0). La fel gresesti si la disk-ul optic: PS3 avea un BluRay 2x, PS4 va avea un 6x. Daca "doar" un hardware mai rapid nu te multumeste... poti ramane la PS3-ul "revolutionar". Nu forteaza pe nimeni Sony...

Originally Posted by
RaverX
Nu mai zic ca e si hardware ieftin (AMD x86), va fi din start depasit, ce sa mai zic in cativa ani, pai si un telefon low end va fi mai puternic ca un PS4 in 2-3 ani.
No offense, dar exagerezi. Nu cred ca o sa vezi vreodata un telefon cu 8GB GDDR5. Poate cu 8GB vor fi in 2-3 ani, dar in niciun caz GDDR5. La cat consuma nebunia aia de memorie, probabil o baterie de smartphone ar reusi sa o tina in viata cam... 5 minute? Iar faptul ca va fi "depasit"... asta e o mentalitate un pic aiurea. In cazul asta eu iti propun sa nu-ti mai cumperi nici masina noua, nici tv nou, nici smartphone nou, nici PC nou... pentru ca iti garantez ca in 2-3 ani va fi ceva mult mai bun.
Pe mine ma scuzati... nu vreau sa ma transform in "avocatul diavolului"... mai ales cand vine vorba de Sony. Insa nu pot sa nu observ ca se plange lumea de drobul de sare, care ar putea sa cada in capul copilului. Ptiu drace! Ma uit la majoritatea posturilor lui RaverX si desi se plange ca va fi "doar un hardware mai bun", nu vad nimic legat de ceea ce conteaza cu adevarat: jocurile! Si-aici vine automat intrebarea: tu nu iti cumperi consola (precum noi muritorii) pentru jocuri?