Foarte bine!
- EA Games renunta la Online Pass
Cat despre microtransactions...heh (am mai zis asta - si o zis de cate ori am ocazia), eu cand vorbeam de microtransactions cei de la EA (si ceilalti) "se jucau cu puta-n nisip"- ma jucam Final Fight 3 (SNES) prin 1997 (aveam vreo 9 sau 10 ani) si tot strigam in gura mare ca "ce fain ar fi daca am baga o hartie de o mie de lei in spate la consola si sa se deblocheze miscari noi, stagii noi, etc." apoi am tot avansat ideea asta si la alte jocuri pe sistemul "te dai mare ca ai vieti nelimitate? Da ce zici sa dai 1000 de lei pt. fiecare viata pierduta, sa vedem atunci mai termini jocul?" si exemple sunt o tona! Deci EA (si restul) s-o lase mai moale cu microtransactions si inovatiile lor
ca-i vai de ei...
Si zic asta la modul cel mai serios (pacat ca n-am cum sa dovedesc asta ca deh, cine naiba a crezut ca se va ajunge aici (eram un pusti mucos cu idei traznite) - poate Strike105X mai tine minte ce idei am avut la Tekken 3 cand am zis (tot in gura mare) ce smecheri is astia ca au ei Tekken 3 GOLD, cu toate personajele deblocate, ca eu nu le-as da nimic (eram ciudos ca eu aveam doar Tekken 3). Le-as pune taxa pe fiecare jucator in plus - si dupa XX ani uite unde s-a ajuns la Street Fighter x Tekken)dar nici nu-mi pasa daca ma crede cineva
eu stiu ce stiu...
Pe scurt "microtransaction(s)" a fost ideea MEA (buna/rea) asta e| mie-mi place, cat timp nu strica experienta jocului.