Ieri am inchis sesiunea cu 1000+ GP si am intrat in G3-A , azi cand am intrat,m-am trezit doar cu 572 GP,si back in G3-B
Ii iert,ca sunt doar la inceput,dar sper sa nu continue asa pe viitor
Ma declar multumit de update,e fun,mai competitiv,nu mi-a mai iesit nimeni din meci deconectandu-se,si in viitorul apropiat,
dupa aranjarea jucatorilor pe grade,vei putea juca non stop cu playeri de calibrul tau : esti incepator,te zbati in G3 , esti bun te duci in G2,esti foarte bun mergi in G1,esti tata lor mergi in SG
Filmuletele uploadate inca nu merg vizionate,sunt probleme uneori la timpii de asteptare si la intrarea pe network,dar e ok

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

Quote Originally Posted by Minimize View Post
Mda, am ajuns in G2 (2000+) si nu am gasit pe nimeni, la G3 nu ma pot intoarce..oh well
Asta e,stai tu singur acolo si nu mai bate pe nimeni

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

Quote Originally Posted by cartofu View Post
Mai trebuie mentionat ca CP sunt castigate doar daca castigi Championship-ul.
Si vad ca de ieri pe azi au marit GP pe care le castigi, in jur de 80 daca castigi Championship-ul, 40 pt locul doi, si in jur de 20 daca pierzi in semifinala.
Da,asa e,le primesti doar daca castigi campionatul,e normal . Am vazut si eu ca variaza GP castigate daca iei finala,am primit,52,54,60,62,etc . Inca nu mi-am dat seama de ce depinde,nu cred ca au modificat de pe o zi pe alta.Ne vom lamuri noi de toate pe parcurs...