Dead Space 3@X360 - 1250/1250
[+] Povestea continua
[+] Personaje Tim Caufman (sincer sa fiu...preferam sa joc cu el) & Randall Carr![]()
[+] Costume (puteau implementa cateva particularitati intre ele, n-am vazut mare lucru)
[+] Weapon crafting (interesant sistem, ai din ce alege si cred ca multumeste pe toata lumea, dar se vede ca-i pentru prima data implementat, are cateva bug-uri si chestii inutile)
[+] Scavenger Bots (dragii de ei!) - recomand Scavenger Bot Personality Pack | se apuca el sa faca glume
![]()
[+] Necromorphs (n-am prea vazut chestii noi) & Brethren Moons
[+] Puzzles & Collectibles
[+] The Devil Horns (no bine...)
[+] Muzica/Atmosfera
[+] DLC
[+] Achievements
[+] Lasa loc de o continuare (daca apare sper sa fie si ultima ca deja o dam in aiureli)
[+] In-game Advertising <3
[+] Alte aspecte...
[-] co-op (oki, am inteles ca trebuia sa se ajunga si aici dar...cam incurca. Dupa parerea mea trebuia implementata optiunea de AI co-op - ca in DLC)
[-] N-au impmenetat Quickturn-ul+
(
+
- PS3). Serios chiar asa-i de greu? e un MUST in genul asta de jocuri MAI ALES in modul 3rd person view. In schimb au pus ei rolling frate (sau dodge cum naiba-i zice)...heh, cred ca l-am folosit de 5 ori in tot jocul.
[-] Prea mult(
- PS3) pentru nimic...si de multe ori m-am incurcat in tactici (dupa care am murit aiurea). Prefer sa ma lupt si evade-ul (altfel nu stiu cum sa-i zic) sa intervina atunci cand am 10% viata/gloante/etc., serios e foarte enervant...si nu de putine ori am zis in gura mare: "ba da ma lasi si pe mine sa ma joc sau ce ^%*& mea..."
![]()
[-] n-au implementat misiuni contra timp (0 gravity you say? pardon) misiune contra timp inseamna sa ajungi din A in B (intr-un timp cat mai scurt) FARA ajutoare. Degeaba-mi arata mie temperatura corpului sau nivelul de oxigen si in imediata mea apropiere suntde tuburi...alea-s baliverne. Sau daca asta inteleg ei prin "misiune contra timp" atunci sa-si editeze dialogurile...ca unu urla in gura mare ca nu mai este timp si altu sta frate si se plimba prin spatiu dupa "cutii verzi". Ca sa nu fiu om rau mentionez mini misiunea "gas room" no aia a fost interesanta dar preferam sa fie mai lunga...nu doar cateva scari.
[-] Au mesterit ei ceva si-au distrus stasis-ul. Cred ca si asta, ca si dodge/roll, l-am folosit de cateva ori (in tot jocul).
[-] Alte aspecte...

) - recomand Scavenger Bot Personality Pack | se apuca el sa faca glume
+
(
- PS3). Serios chiar asa-i de greu? e un MUST in genul asta de jocuri MAI ALES in modul 3rd person view. In schimb au pus ei rolling frate (sau dodge cum naiba-i zice)...heh, cred ca l-am folosit de 5 ori in tot jocul.
de tuburi...alea-s baliverne. Sau daca asta inteleg ei prin "misiune contra timp" atunci sa-si editeze dialogurile...ca unu urla in gura mare ca nu mai este timp si altu sta frate si se plimba prin spatiu dupa "cutii verzi". Ca sa nu fiu om rau mentionez mini misiunea "gas room" no aia a fost interesanta dar preferam sa fie mai lunga...nu doar cateva scari.
Reply With Quote