Single post: Clubul PlayStation 4
-
20-05-2013 22:55 #1545 SP
Admin

Originally Posted by
bubli-789AD
Eu nu mai vreau să aud discul violat în consolă.
Pentru asta s-a inventat "Install on Hard Drive". Pacat insa ca Sony refuza sa procedeze precum Microsoft si sa ai aceasta optiune la TOATE jocurile. PS2-ul imi rezista si in ziua de azi (cu acelasi bloc optic original) doar pentru ca am cumparat acel Network Kit care imi permitea instalarea jocurilor pe HDD.

Originally Posted by
tudyniuz
Eu vreau sa ma uit la el cum sta pe raft.
Si sa miroasa a nou... si sa am placerea de a-l "dezvirgina". Plus faptul ca pot vinde oricand jocurile respective, sau de ce nu... le fac cadou, le las mostenire, vad eu.
Dar cred ca voi accepta si eu ideea de digital content in cazul in care se indeplinesc urmatoarele 2 conditii:- in momentul in care se va aproba acea lege (care e in lucru la nemti din cate am inteles) prin care sa ai dreptul sa vinzi sau sa transferi orice content pe care l-ai cumparat. Va reamintesc faptul ca nemtii au castigat impotriva celor de la Microsoft... la ei se poate vinde orice fel de licenta Microsoft, chiar S/H fiind... sau chiar si OEM. Restul suntem mai fraieri...
- in momentul in care un produs digital chiar va fi mult mai ieftin decat cel retail. No offense, dar uitati-va la ce preturi sunt pe PlayStation Store sau pe Xbox Live. La pretul unui joc downloadat, imi cumpar 3 retail (nu vorbesc de titluri de-abia lansate, dar totusi...).