Quote Originally Posted by MonkY View Post
Si sa miroasa a nou... si sa am placerea de a-l "dezvirgina". Plus faptul ca pot vinde oricand jocurile respective, sau de ce nu... le fac cadou, le las mostenire, vad eu.
Si cel mai important (parerea mea) pentru siguranta (relativa) ca-l voi putea juca si peste 20 de ani. Din ce am observat (am discuri si din 94) CD-urile se tin bine in timp, alea matritate, fireste... BluRay-urile par chiar si mai rezistente, deci nu cred ca vor ceda (daca-s pastrate corespunzator).

In schimb sunt 99.99% sigur ca peste 20 de ani n-o sa poti descarca si juca jocurile digitale pe care le cumparam acum pentru PS3 sau le vom cumpara la anul pentru PS4. Peste 20 de ani vom avea PS6 (sau chiar PS7) si n-o sa mai existe suport pt PS4. Sau poate n-o sa mai fie Sony deloc...

Si pentru mine mai e un aspect psihologic: parca nu-mi vine sa platesc un cod, ceva 100% virtual. Stiu ca nu platesc pentru disc, dar ma simt mult mai bine sa vad ceva palpabil. Asa ca ma bucur ca PS4 va avea BluRay si jocuri retail. Dar urmatoarea generatie...