Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Probleme si solutii PC
-
\
La mine nu e vara, sunt maxim 15 grade afara 
Ma gandeam la un stress test, dar dureaza si ar insemna sa ma lipsesc de PC pentru 24 de ore, si mi-ar fi peste mana. Placa de baza e Gigabyte. Am luat acum AIDA64. Acum mi-am dat seama ca am schimbat niste chestii in BIOS, dar nu cred sa afecteze ceva. Am activat doar avertizarile in caz ca se incalzeste CPU-ul si in caz ca imi pica vreun ventilator, deci nu vad cum sa fi afectat asta ceva.
Din cate vad cu AIDA64, totul pare a fi ok. Placa de baza e la 26 de grade, CPU pe la 28-29, GPU la 33 iar cooler-ul de la procesor care e un cooler master e pe la 650 rpm. Deci totul pare a fi ok. Poate am eu piticii mei.
Sursa nu o pot testa, nu iau un tester doar pentru asta, dar sper ca e ok. Intentionez oricum sa fac un upgrade la sursa prin toamna, si cum vine vara si o sa stau departe de PC, cred ca voi fi ok pana atunci. Desi sursa o am de mai putin de o luna. Oricum merci de pontul cu AIDA, raport mai stufos nu cred ca am mai intalnit pana acum. Pacat ca e cam scump, pentru un casual user ca mine, nu merita investitia de 40$.
O sa mai fac niste controale si cand am impresia ca face figuri.