daca e adevarata aia cu prescrierea cu dosarul transferuriilor e no comment...gigi a prejudiciat(cica) statul cu vreo 400 mii de RON pe cand adunatura aia de sobolani cu vreo 13 mil dolari..

Quote Originally Posted by gicu_caloricu View Post
Practic, cica s-au prejudiciat mai mult cluburile si, prin urmare, si statul cu impozitele. Impozite pe profit zic eu, adica l-ai dat pe Contra cu 2 milioane de euro, dar scazi cat ai cheltuit cu el si ramane profitul care se impoziteaza. Dar daca ai luat un jucator cu 500 mii si a devenit liber de contract, e pierdere financiara cu el, nu? Practic, cred ca conteaza cum s-a incheiat anul fiscal, pe plus sau pe minus. Eu stiu ca la firme se pune impozit pe profit.
Mie nu-mi e clar cum au prejudiciat impresarii cluburile. Eu daca vand un apartament, cotizez 3% comision agentiei imobiliare, trec in contract o suma mai mica si incasez o suma mai mare. Cu ce a prejudiciat agentia imobiliara statul sau una din parti?
ptr ca una e sa vinzi jucatorul cu 3 milioane si sa dai la stat 24%(parca) si alta e sa-l vinzi cu 1 mil in acte..dai 24% la suta la stat si restul de 2 milioane ii imparti tu cu impresarii,clubul,samd