Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Tu ştii de ce a intrat Gigi la puşcărie? Nu poti sa trimiţi la închisoare un om doar pt ca nu iti place Uite eu nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat ieri. Nu stau acum sa explic de ce, ar fi prea mult.

PS probabil acum am devenit si eu un cocalar

PPS mi-e ruşine ca in tara in care m-am născut Huidu e liber pt ce a făcut iar Becali e aruncat in puscarie pt schimb de terenuri in care SE PRESUPUNE CA A DAT SPAGA ( e la mintea cocoşului ca a dat şpaga lui Babiuc, dar nu a dovedit nimeni acest lucru, deci... )

Un om se privează de libertate pe dovezi nu presupuneri. Justiţia e la pamant, azi 3 judecători spun nevinovat, maine 2 spun vinovat...

Nu imi place clanul Becali, dar asta nu ma face sa imi doresc ca acest om sa intre in puşcărie ca asa vor muşchii unora
Tu nu m-ai inteles (ce-i drept, nici eu nu m-am exprimat bine). Ma enerveaza toti care ii iau apararea in sensul ca plang, urla, injura, fac ca toate maimutele de zici ca le-au intrat mamele in puscarie. Ma doare undeva de ce a intrat si daca merita sau nu, individul este oricum o mare pata maro demn de personaje de desene animate, din partea mea poate sa putrezeasca dupa gratii. Sau sa iasa in 2 luni, I couldnt care less. Dar deja vad prieteni buni care se cearta pe tema asta si ajung sa nu-si mai vorbeasca, e cam exagerat si daca ai de gand sa-mi spui ca e ok ce se intampla, mai bine nu mai zici nimic.